Ruwe Macawortel komt fr fr om de familie van planten die nauw verwant zijn aan broccoli. Maca is zo gezond dat hij als superfood wordt beschouwd. De botanische naam van de plant is Lepidium Meyenii, ook bekend als Peruaanse ginseng. Healers gebruiken het al honderden jaren, en vandaag de dag kan iedereen alle voordelen van macawortel plukken met de biologische Maca Powder van de hoogste kwaliteit uit Food To Live®.

Maca Poederdruivenuitkering: Vrouwen en mannen

De gezondheidsvoordelen van macawortel zijn te danken aan zijn vermogen om het hormonale evenwicht in het lichaam te beïnvloeden. De belangrijkste van de effecten is zonder twijfel de vruchtbaarheidsboost.

De speciale voordelen van macawortel voor vrouwen zijn onder meer

De voordelen van het consumeren van maca voor mannen zijn de voordelen:

Voor zowel mannen als vrouwen kan macapoeder fungeren als een milde afrodisiacum. Het is de combinatie van dit effect met de vruchtbaarheidsverbetering die de plant biedt en die beschouwd wordt als het geheim van de algemene hoge vruchtbaarheid in Peru, waar maca nog steeds een basis-keukeningrediënt blijft.

Macapoeder Voeding

De voordelen van Maca poedervormige producten zijn niet beperkt tot hormonen. Met name bodybuilders en veganisten moeten overwegen om macabloem aan hun maaltijden toe te voegen, omdat het een verscheidenheid aan waardevolle voedingsstoffen en eiwitten bevat. Merk op dat vanwege het effect van deze superfood op de hormoonspiegels, moet men heel voorzichtig zijn over het combineren van het met steroïden of andere supplementen van twijfelachtige aard.

Peruaanse macapoeder wordt als veilig beschouwd en het feit dat mensen het al eeuwenlang consumeren, bewijst dit zeker. Het is echter aangeraden om een arts te raadplegen over het toevoegen van het aan uw dieet als u lijdt aan chronische gezondheidsproblemen of medicijnen neemt die hormonen beïnvloeden.

Elke lepel van Food To Live® Maca Powder geeft je een kleine boost van de volgende voedingsstoffen:

Door deze bijzondere combinatie van elementen heeft deze superfood een sterk positief effect op uw immuunsysteem. Het bevordert ook de gezondheid van het bot en kan het natuurlijke vermogen van het lichaam verbeteren om calcium op te nemen als gevolg van vitamine C.

Neem 2-3 eetlepels macapoeder per dag gedurende een week of maand en fiets het met een gelijke rustperiode om alle voordelen te krijgen die het te bieden heeft.

Maca Poeder Recepten en tips voor opslag

De smaak van macapoeder is moeilijk te beschrijven, afgezien van het feit dat het een zachte aardse noot is met een noot boterscotch om te laarzen. Omdat dit ingrediënt meestal wordt gebruikt in smoothies, kunt u de smaak gemakkelijk maskeren als u er niet van geniet. Ons favoriete recept is het mengen van 2 ½ kopjes notenmelk met een eetlepel macapoeder, 4 eetlepels cacaopoeder en 2 pit-data.

Bewaar Food To Live® gecertificeerde organische Maca-poeder in een luchtdichte verpakking en houd het uit de buurt van hitte en vochtigheid.

3 beoordelingen

Titel

Beoordelen *

Voer een URL in

Een bestand kiezen

Bewaar deze optie

Vraag *

Voer een URL in

Een bestand kiezen

Vraag opslaan

Titel

Beschrijving *

Voer een URL * in

Video opslaan

Titel

Beschrijving *

Voer een URL in

Een bestand kiezen

Foto opslaan

U moet ingelogd zijn om aan de discussie deel te nemen.

Toon alles tonenToon alle recensies Toon alle vragen Toon alle video’s Toon alle foto’s Toon nuttige positieve recensies Toon nuttige negatieve recensies Toon onbeantwoorde vragen

dallas

– 5 november 2017

Toen ik de verpakking opende, rook de Maca Powder zo goed. Veel beter dan degene die ik eerder had gekocht. Ik verwacht dat ik dit weer zal kopen.

(0)

(0)

Horloge

Wissen ongedaan maken

Iets mis met deze post? Bedankt voor het laten weten. Als u ons in de goede richting kunt wijzen….

Deze post was….

Vlag voor verwijdering

Commentaar *

Toelichting opslaan

U moet ingelogd zijn om aan de discussie deel te nemen.

Tsjaad

– 7 september 2017

Dit is jarenlang vruchtbaar Maca, dit is Grote Organische Maca tegen een ontzagwekkende prijs Dus blij dat ik uw site gevonden heb. Ik bestel een deel van je Organic Gelatinized Maca Powder als ik elke paar maanden bedankt!!

(0)

(0)

Horloge

Wissen ongedaan maken

Iets mis met deze post? Bedankt voor het laten weten. Als u ons in de goede richting kunt wijzen….

Deze post was….

Vlag voor verwijdering

Commentaar *

Toelichting opslaan

U moet ingelogd zijn om aan de discussie deel te nemen.

Linda

21 maart 2017

Ik heb pas onlangs vernomen dat het grootste deel van mijn slapeloosheid te wijten was aan het niet genoeg HOG KWALITEIT PROTEIN in mijn voeding krijgen. Toen ik in Peru was, voegden ze maca toe aan salades vanwege weinig tot geen elektriciteit. Ik was niet gek op het mondgevoel, maar was onder de indruk van de kwaliteit van zeer bruikbare eiwitten voor het lichaam. Toen ik terugkeerde naar huis besloot ik een goed gezelschap te vinden (zoals deze) en het te proberen in een shke die ik heerlijk vond! Als u niet uit amandelmelk komt om het te mengen, gebruik dan gewoon een of twee eetlepels amandelboter (of een andere gezonde notenboter) en water naar smaak. Zo veel goedkoper en gezonder voor u!) U kunt er ook een beetje vanille aan toevoegen en iets om het te zoet te maken (zoals een paar dadels of wat lokale honing). Een hintje zout is ook nuttig. Het is beter om te beginnen met slechts één Tablespoon Maca poeder. (Gelezen lezen over het) Ik hou van deze bron uit “

Maca Powder

Zamów dzisiaj i otrzymaj darmową wysyłkę i gwarancję satysfakcji.

50% Tylko dziś!

Be the first to comment on "Ruwe Macawortel komt fr fr om de familie van planten die nauw verwant zijn aan broccoli. Maca is zo gezond dat hij als superfood wordt beschouwd. De botanische naam van de plant is Lepidium Meyenii, ook bekend als Peruaanse ginseng. Healers gebruiken het al honderden jaren, en vandaag de dag kan iedereen alle voordelen van macawortel plukken met de biologische Maca Powder van de hoogste kwaliteit uit Food To Live®."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*